Dječja Utrka za Život
Utrka za Život | Park Bundek
20.06.2020.
Evidencija sudionika
Ispunjavanjem ove prijavnice prijavljujete svoje dijete za sudjelovanje u 3. Utrci za Život, 20. lipnja 2020. u 10 sati u Zagrebu (jezero Bundek).
Davanjem svojih osobnih podataka dajete Udruzi "Hrvatska za Život" pravo da ih obrađuje sukladno zakonu i Općoj uredbi o zaštiti podataka.

Udruga "Hrvatska za Život" obavještavat će vas putem e-maila o svojim događanjima, a dužna je štititi Vaše podatke te ih možete u svakom trenutku povući.

Kotizacija/donacija za sudjelovanje u dječjoj Utrci nije određena te možete dati donaciju od srca pri dolasku na Utrku. Pokloni za djecu sudionike su simbolični - slatkiši i slično što svu djecu veseli.
Djeca se utrkuju u 3 kategorije - tek prohodali do 3 godine, 3 do 6 godina i 6 do 9 godina. Starija djeca mogu trčati sa svojim roditeljima u Utrci za odrasle. Utrke će biti kraće nego za odrasle, prilagođene dječjoj dobi.

Sve prikupljene donacije pomažu majkama i trudnicama te njihovoj djeci kojoj pomaže Udruga "Hrvatska za Život"!

*Popunjavanjem ove prijavnice potvrđujete da Udruga "Hrvatska za Život" kao organizator "Utrke za Život" ni na koji način nije odgovorna ukoliko se vaše dijete ozlijedi tijekom Utrke, te da vaše dijete nema respiratornih niti zdravstvenih problema kojima bi moglo ugroziti sebe ili druge tijekom sudjelovanja na utrci.


Ovaj je termin završio i prijave više nisu moguće.